Read Time:1 Minute, 28 Second

Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort dag 2 zag er héél anders uit dan dag 1, want er was één grote afwezige. De Zon. Het net iets te felle kleurtje op het gezicht van veel bezoekers en crew werd flink afgekoeld en gespoeld. De natuur dacht aan hun brandwonden: eerst water, de rest komt later.

De regen deed veel, maar één ding kon hij niet: de sfeer verpesten. Het feestje kwam daardoor misschien net iets later op gang, maar het was wel nog de hele dag een feestje daar op het Beach Festival Nieuwpoort dag 2

De festiviteiten van Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort dag 2 werden na de aankondiging door Steven Van Herreweghe geopend door de Nostalgie All Stars. Dat is een coverband, jawel, maar vanaf de eerste noot hoor je dat dit niet zomaar een coverband is. Hier zijn steengoede muzikanten en zangeressen aan het werk. Een resem oude en minder oude hits volgt elkaar hier in sneltempo op, ze zijn de ideale opwarmer voor wie vroeg naar de oude jachthaven durfde komen.

De Linup van deze tweede festivaldag zag er al vooraf heel sterk uit, en allemaal hebben de aangekondigde bands meer dan de verwachtingen ingelost. Daarom niet alles in dit ene artikel, ze krijgen er elk één !
Maar eerst nog wat sfeerbeelden:

Waar de regen de sfeer al helemaal niet kon breken maar integendeel voor nog meer feestsfeer zorgde was achteraan op het terrein aan de kleine DJ stage. Hier wordt telkens de tijd die nodig is voor de wissel op main stage overbrugd door de stevige EDM beats. De beelden spreken voor zich :

https://www.beachfestival.be/
https://www.starsailorband.co.uk/
https://www.billyocean.com/
https://www.levellers.co.uk/
https://noordkaap.live/
https://www.rumoursoffleetwoodmac.com/
https://www.yomika.com/

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Gerd Van den Broeck

Weergaven: 17

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.