De zesde en laatste van deze zomer. Mijn excuses voor het ontbreken op deze pagina’s van editie 5, een mens heeft al eens vakantie nodig.

De afsluiter dus. Waar vroeger de zomerse dinsdagen enkel in juli liepen en werden afgesloten met één -groter opgezette- zomerse zaterdag werd dit jaar gekozen voor enkele dinsdagen meer ipv die ene zaterdag. Met succes, want ook al kwam het laat op gang uiteindelijk liep het terrein aan voormalig rusthuis De Ravenstein goed vol. Om klanktechnische redenen werd iets later gestart dan gewoonlijk, gelukkig maar want daartegen was het publiek er. Tenslotte speelt elke band toch liever voor wat meer volk dan zo’n half terrein waar iedereen dan nog achteraan bij de toog en onder de tenten kruipt.

Eens gestart bleek al snel dat de mannen -en vrouw- van Sold Out niet gekomen waren om zichzelf of het publiek te vervelen. Ambiance verzekerd in een mix van pop en classic rock van de jaren ’60 tot nu. Een degelijke coverband is het, Sold Out. Zijn er betere? Uiteraard, maar ook veel die zwakker presteren.

Toch 2 tips voor de band: misschien moeten jullie er toch eens aan denken aan een 2e gitaar, zodat Wim zich enkel op de lead kan concentreren. Het maakt elke band sterker. En als tweede puntje zou een Engelse taalcoach nog iets kunnen bijbrengen.

Maar ook met die 2 werkpuntjes blijft Sold Out een oerdegelijke coverband die je je evenement mag toevertrouwen. Zij zullen je niet teleurstellen.

https://www.facebook.com/coverbandsoldout/

http://www.sold-out.be/

https://www.facebook.com/events/1929713863909450/

https://www.facebook.com/Zomerse-Dinsdagen-259331117544635

 

Meer artikels van deze auteur:

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: