Read Time:54 Second

In 2006 behaalde ik mijn diploma fotografie. Niet dat dat er toe deed want fotograaf was al enkele jaren een vrij beroep: iedereen is fotograaf en dat bewijs je met je portfolio, niet met een diploma. Ik heb de opleiding echter altijd als een meerwaarde en stevige basis gezien. In die tijd moesten we nog grotendeels analoog werken en dat heeft me getekend voor het leven. Mijn voorliefde voor zwartwit werk zal nooit verdwijnen, verwacht je dus zeker aan een stevige portie zwartwit concertfotografie.

Concertfotograaf Het Depot, Leuven

Ik ben intussen al vijftien jaar freelance fotograaf, met een voorliefde voor portretfotografie en redelijk wat productfotografie. Twee totaal verschillende disciplines die net daarom hand in hand gaan: sociaal contact als portretfotograaf, stevige technische achtergrond als productfotograaf.

Concertfotograaf Het Depot, Leuven

Concertfotografie, en muziek bij uitbreiding, is vooral mijn hobby maar ook niet meer weg te denken uit mijn leven. Het Depot, waar ik één van de huisfotografen ben, is mijn tweede thuis. Kom dus zeker eens mee een pint drinken, die dude met de camera dat ben ik (waarschijnlijk)…

Concertfotograaf Het Depot, Leuven

Mijn werk vind je op www.135mm.be
C U Soon!

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Roeland Van de Velde

In 2006 behaalde ik mijn diploma fotografie. Niet dat dat er toe deed want fotograaf was al enkele jaren een vrij beroep: iedereen is fotograaf en dat bewijs je met je portfolio, niet met een diploma. Ik heb de opleiding echter altijd als een meerwaarde en stevige basis gezien. In die tijd moesten we nog grotendeels analoog werken en dat heeft me getekend voor het leven. Mijn voorliefde voor zwartwit werk zal nooit verdwijnen, verwacht je dus zeker aan een stevige portie zwartwit concertfotografie. Ik ben intussen al vijftien jaar freelance fotograaf, met een voorliefde voor portretfotografie en redelijk wat productfotografie. Twee totaal verschillende disciplines die net daarom hand in hand gaan: sociaal contact als portretfotograaf, stevige technische achtergrond als productfotograaf. Concertfotografie, en muziek bij uitbreiding, is vooral mijn hobby maar ook niet meer weg te denken uit mijn leven. Het Depot, waar ik één van de huisfotografen ben, is mijn tweede thuis. Kom dus zeker eens mee een pint drinken, die dude met de camera dat ben ik (waarschijnlijk)... Mijn werk vind je op www.135mm.be C U Soon!

Weergaven: 184

Comments

comments

2 thoughts on “Roeland Van de Velde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.