Read Time:59 Second

Volgende om het podium te bestijgen op het Beach Festival Nieuwpoort dag 2 is oude rot in het vak Billy Ocean. Dit is waar het wat oudere, trouwe Nostanlgie Beach publiek voor gekomen is: ambiance en klassiekers om luidkeels mee te brullen.

En meebrullen doen ze, wanneer Billy Ocean de Oude Jachthaven overspoeld met een van zijn oudste klassiekers Love Really Hurts Without You. Daarna komen de tophits van zo vele jaren in sneltempo na elkaar. One of Those Nights, Get Outta my Dreams, Red light spells Danger!, om dan het publiek even een klein beetje rust te gunnen met zijn interpretatie van No Woman No Cry. Waarna de speedboot weer op gang getrokken wordt met hits als Loverboy, When The Going Gets Tough,.. en Carribean Queen. Met de aankondiging van die laatste jinxt hij meteen het weer. It’s raining a bit, let’s go to the Carribean!. En daar was de tropische regen.

Meest opvallende op het podium? Ondanks zijn enorme charisma is dat niet zozeer Billy Ocean zelf, wel door haar enorme inleving in de muziek één van de backing vocals. Met de gitarist / toetsenist als sterke tweede. Oordeel zelf maar op de foto’s:

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Gerd Van den Broeck

Weergaven: 4

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.