Read Time:1 Minute, 18 Second

Het is niet eenvoudig, voor een zomerpubliek staan dat enkel komt voor de gezelligheid of de fun en daar The Blues brengen.
Geen gemakkelijke opdracht dus voor Tiny Legs Tim, aka Tim De Graeve. Ondanks het virtuoze gitaarspel, de heel eigen stem en de versterking van mondharmonica-legende Steven Troch kwam de sfeer er dus maar moeilijk in. Een zomers Parkpop is geen blues- en roots publiek, aan Tiny Legs Tim en Steven Troch om toch het publiek mee te trekken.

Was het dan een slimme keuze om de moeilijkere, lees tragere, songs in het eerste half uur te brengen? Die songs die eerder door de echte bluesliefhebbers gesmaakt worden? Misschien niet, waarschijnlijk wel. Naarmate het daglicht minder intens werd, werd de muziek dat des te meer. Met een bekender en meer universeel klinkende stijl ging Tiny Legs Tim het laatste uur in, wat duidelijk op veel meer interesse uit het publiek los maakte.

Een stel virtuozen met een heel eigen stijl in een niet zo voor de hand liggend muziekgenre los laten op een qua leeftijd en interesses zeer heterogeen zomerpubliek. Je moet het durven als organisator. Ik kan het als bluesliefhebber wel smaken, samen met naar het einde van de avond toe steeds meer mensen. Deze avond met Tiny Legs Tim en Steven Troch was een muzikale topper met misschien niet de ambiance van de andere weken, maar zeker wel de intensiteit en een zeer hoge kwaliteit.

 

https://www.facebook.com/events/224058584760862/

https://www.facebook.com/dezomerisvanmechelen/

http://www.tinylegstim.com/

http://www.steventroch.com/

 

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Gerd Van den Broeck

Weergaven: 77

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.