Read Time:1 Minute, 12 Second

Engie Parkies zijn een reeks zomerconcerten die plaatsvinden in vijftien verschillende parken in het gehele Vlaamse gedeelte van het land.

Op dinsdag 25 juli 2017 was het muzikale trio Bulsjivism 3.0 te gast in Genk voor een les rock & roll.

Zet bassist en verschijnsel Bart Buls, drummer Ben Crabbé en meestergitarist David Piedfort samen op een podium en de slaagkansen op geweldige muzikale avond stijgen met 100%.

  

Na honderden waters doorzwommen te hebben, van de kreuners over de laatste showband enz, gaat dit powertrio terug naar de essentie: legendarische rockklassiekers van o.a. Eric Clapton, Bruce Springsteen, Dire Straits, Bob Dylan en John Hiatt.

En toch onderscheiden ze zich van de rest. Je gaat niet zomaar kijken naar een optreden van Bulsjivism 3.0., je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan jamsessie met top muzikanten. Zonder je het weet zing je of dans je mee met ‘Chasing cars’, ‘Wicked Game’ of ‘Stuck in the Middle With You’. Muziekliefhebbers werden dan ook een hele avond getrakteerd op doordringende baslijnen, virtuoze gitaarriffs en uitstekende drumritmes van deze mannen.

Zelfs voor de grootste leek is het overduidelijk. Deze 3 mannen ademen en leven voor muziek. Het is altijd mooi te zien wanneer muzikanten plezier beleven op het podium en hun respect voor elkaar en de nummers die ze brengen met iedereen willen delen.

Drie topmuzikanten , drie zangers, veel plezier en maximum swing!

 

Foto’s: Bart Heleven

Tekst: Bart Heleven

Meer artikels van deze auteur:

Bezoeken: 728

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.