Read Time:1 Minute, 19 Second

De laatste  band die dit jaar het podium mocht bestijgen op de Engie parkies in Genk was clan hunaerts, de band rond acteur Geert Hunaerts. De zeskoppige partymachine werd eind vorig jaar opgericht en had voor de start van de zomer nog maar een tiental optredens op haar palmares. Op de parkies bewezen ze dat Clan Hunaerts een blijver is!

Fans van Geert Hunaerts weten ongetwijfeld dat de thuis-acteur ook een begenadigd zanger is. In de jaren negentig vormde hij samen met Tijl Corremans (nu Voice male) de groep Duwo. Samen scoorden ze enkele bescheiden hitjes. Een tiental jaar later schitterde Geert in het tweede seizoen van steracteur sterartiest. Sinds vorig jaar mag hij clan Hunaerts toevoegen aan zijn lijstje met muzikale projecten. De coverband ontstond op vraag van muzikant Joost Van Den Broeck, voormalige drummer van De Laatste Showband. Joost harkte een geweldig goede band bij elkaar en koos voor Geert Hunaerts als frontman.

 

Clan Hunaerts is een coverband met een aanstekelijke playlist, gebracht door muzikanten van de bovenste plank. Ze hebben dan ook bewust gekozen voor een minder voor de hand liggende playlist, met minder klassieke nummers die toch nog steeds zeer bekend in de oren klinken. Nummers van The Police, Robbie Williams, George Michael, Jason Mraz, Daft Punk, Arsenal, enz … passeerden allen de revue. Ambiance en plezier, zowel op als voor het podium waren hiermee dan ook verzekerd.

De band:

Geert Hunaerts : Zang

Filip Bollaert: Gitaar / Zang

Kim Buttafuoco : Zang

Pedro gords: keyboard

Joost Van den Broeck: Drums

Jan Detremerie: Basgitaar

 

 

Foto’s: Bart Heleven

Tekst: Bart Heleven

Meer artikels van deze auteur:

Bezoeken: 428

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.