Wens je dit evenement bij te wonen in ruil voor een fotoverslag en een kritisch geschreven verslag, schrijf je dan hier in bij Atelier32.be.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Depot – Absynthe Minded

13/11/2023 @ 20:00 - 23:30

Het Depot - Absynthe Minded

Scherp en vrolijk, melodieus en meeslepend: Absynthe Minded op het hoogtepunt van hun kunnen.

Met het nieuwbakken ‘Sunday Painter’ struint Absynthe Minded op een luie zondag uw huis en hoofd binnen. Bert Ostyn en de zijnen leveren wederom een kleurrijke, volwassen langspeler af die met een open blik naar de wijde wereld kijkt. Een sprankelend kleinood, spontaan ontstaan uit intense studiosessies, dat de magische aantrekkingskracht tussen pianist Laurens Dierickx en zondagskind Ostyn perfect omvat. Tel daar de jazzy gitaar van Toon Vlerick, het subtiel drumspel van nieuwe telg Laurens Smagghe en de groovy baspartijen van Sergej Van Bouwel bij, en je weet dat je meer dan gezegend bent.

Een flonkerend werkstuk – vanaf september dit jaar in volle glorie te ontdekken – scherp en vrolijk, melodieus en meeslepend: Absynthe Minded op het hoogtepunt van hun kunnen!

Voorloper ‘Sunday Child is alvast de perfecte amuse van dit muzikaal, veelkleurig banket. Uplifting, meeslepend en uitermate aanstekelijk. U weze meteen gewaarschuwd: deze groovy oorwurm kan tot dwangmatig geneurie leiden.

Meer artikels van deze auteur:

Bezoeken: 19

Comments

comments

Gegevens

Datum:
13/11/2023
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hetdepot.be/concert/absynthe-minded-3

Organisator

Het Depot
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven, Vlaams Brabant 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie