John Scofield
Read Time:54 Second

Naast de mega grote festivals zoals Werchter en Tomorrowland zou je haast vergeten dat er ook nog kleinere, maar daarom niet minderwaardige, festivalletjes bestaan.

Eén daarvan is het M-idzomer festival. Een festival dat zich als het ware heeft ingegraven in het unieke kader dat Museum-M te bieden heeft in Leuven.
Dit kleine en gezellig festival biedt meer Performing Art dan eender welk ander festival dan ook in tal van verschillende genres. Van alternatieve rock tot pure jazz op de binnentuin. Van visuele performance (Dans/ Performance) – tot het zuivere auditieve (pop Up bib) en aan de kids werd ook gedacht met Kapitein Winokio.

Elke avond werd afgesloten met een afterparty met gast DJ’s om uw vingers van af te likken. En ja hoor ook de hongerigen werden gespijsd en de dorstigen gelaafd met het nodige gerstenat. Voor ieder wat wils dus.


Mensen van Museum-M en Het Depot, proficiat, doe zo verder en zeker tot volgende zomer, wanneer we ongetwijfeld weer zullen kunnen geniet van dit prachtig stukje festival in het hartje van Leuven.

Tekst & Foto’s: Johan Driesmans

M-ifzomer2017 Overzicht

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Johan Driesmans

Weergaven: 45

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.