Beeldig Lommel 2019
Read Time:1 Minute, 0 Second

Beeldig Lommel 2019, de 12de editie dit jaar en wat een dag.

Net voor de start van dit unieke tweedaagse internationaal festival van levende beelden werden de hemelsluizen weer even open gezet en als of de goden goedkeurend neerkeken op deze gezellige stad scheen de zon ineens volop en kon dit gezellig familie evenement van start gaan.

Mede door de goede contacten met tal van buitenlandse festivals kan Beeldig Lommel ook dit jaar weer uitpakken met kwalitatieve levende beelden die telkens een ander verhaal brengen, soms ook verrassend, soms ook pakkend. Kortom, heb je nog de kans om te gaan op zondag, zeker doen, het beloofd morgen een schitterende zonnige dag te worden.

Tal van klassieke en kleurrijke ‘stilstaande’ beelden van een hoog internationaal niveau wisselen af met interactieve beeldenduo’s en verassende collectieven.

Naast deze nationale en internationale artiesten (uit Nederland, Spanje, Portugal, Polen, Griekenland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, en Wit Rusland) heeft men ook aandacht voor de lokale artiesten en ook niet onbelangrijk de lokale talentontwikkeling bij kinderen.

Zo kan men sinds de krokusvakantie kinderworkshops volgen waar kinderen opgeleid worden tot levende standbeelden en zelfs kunnen deelnemen aan het festival zelf, je kan deze groep bewonderen in het. Burgemeesterpark.

Beeldig Lommel 2019

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Johan Driesmans

Weergaven: 198

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.