Mr. Paul & The Lowriders bliezen een sterk staaltje blues over Het Depot, Leuven op 13/10/2023

Read Time:1 Minute, 8 Second

Mr. Paul & The Lowriders is het nieuwe project van Paul Van Bruystegem ( Mr. Paul, nonkel Paul of lange Polle ). Sinds zijn vertrek bij Triggerfinger heeft de fijne man niet stil gezeten. De voorbije maanden was hij druk in de weer om muziek onder zijn eigen naam te maken. En het resultaat mag er zijn ! Bluesy psychedelica en psychedelische poprock zijn de hoofdmoot van een avondvullend programma. Muziek in zijn puurste vorm. Een Mr. Paul als nooit tevoren.

Dit najaar trekt Lange Polle op tournee langs de clubs en Het depot in Leuven mocht de spits af bijten. Ergens ook logisch want Paul is een rasechte Leuvenaar. Dat doet hij trouwens niet alleen. Hij brengt een heel regiment aan rasmuzikanten mee : Stoy Stoffelen (drums), Matthias Moors (bas), Patrick Cuyvers (toetsen), Jan Oelbrandt (pedal steel en gitaar), Alain Louie (zang en gitaar) en Tijs Vanneste (zang en gitaar). Bovendien springen sporadisch Sam Vloemans (trompet en percussie) en/of Frank Deruytter (sax).

Muzikaal was het gisteren een pareltje. Qua actie viel het redelijk tegen want bijna alle muzikanten zaten neer. En als fotograaf hou je het dan vrij snel voor bekeken. Maar luisteren en genieten deed ik des te meer.

Lange Polle
Lange Polle
Alain Louie
Alain Louie
Tijs Vanneste
Lange Polle
Deze dame legde de avond vast via haar smartphone
Tijs Vanneste
Mr. Paul & The Lowriders

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 39

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.