Read Time:1 Minute, 0 Second

Elke maand hebben ze op Radio Willy een belofte van de maand. Door de samenwerking tussen deze radiozender en Het Depot mag deze belofte een optreden verzorgen in de foyer van Het Depot. Zo stond gisteren Maria Iskariot op de planken van de foyer. Gratis te bewonderen wel te verstaan. De bandjes die aan de opgekomen menigte gegeven werden waren in een sneltempo weg (180 kijk- en hoorlustigen). Deze bandjes zorgen er voor dat de foyer niet overbevolkt zou raken.

Stipt om 21u begon deze jonge meute aan hun optreden. Een korte, 40 minuten durende set raasde in sneltempo voorbij. Half-volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. De nummers gaan over opgroeien, niet meer in staat zijn om goed en slecht te onderscheiden, verward zijn door jezelf en de condities van deze tijd. Het gaat over het anders willen, maar niet weten hoe – en uiteindelijk beseffen dat ook wijzelf welwillende klootzakken zijn.

Kortom, Maria Iskariot is hot en dat is te danken aan het winnen van Humo’s Rock Rally 2024. Zij gaan nog ver geraken. Je hoeft me niet op mijn woord te geloven. Ga lekker zelf horen, kijken en oordeel dan zelf. Ik had alvast een geweldige avond.

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 32

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.