Read Time:1 Minute, 10 Second

Maar vooraleerst het depot aan het dansen ging kwam Maru Maru. Vrij vertaald uit het Japans betekent het zowel “alles” als “niets”. Hun nummers zijn fragiel, broos, melancholisch, … Niet zo zeer om op een groot podium te staan zoals Werchter maar eerder kleine intieme zaaltjes. Het was dan ook muisstil tijdens hun half uur durende set. Mooi !

Met bandleden uit portland, hooverphonic, delv!s, … kan dat gewoon niet mis gaan. Hun eerste EP kwam trouwens in maart uit met de titel “In Kamera”

Nina Sampermans
Nina Sampermans
Nina Sampermans

Maar dan kwam het tegenovergestelde het podium op ! Curtis Harding zette Het Depot aan het dansen. Van de eerste tot de laatste noot. stil staan kon je gewoonweg niet. Met zijn grote en met steentjes bezette zonnebril begon hij en z’n band aan een anderhalf durend feestje.

Curtis is in de eerste plaats een soulartiest, zijn “slop-n-soul”-stijl draagt invloeden van blues, gospel, rock, psychedelica en r&b. Harding kwam al vrij vroeg in aanraking met muziek omdat z’n familie toerde met zijn mama, die gospelzangeres was in jaren 2000.

Na het optreden maakte Curtis en band tijd om de fans te begroeten. Selfies en platen signeren kon ook. Ikzelf ging met een zeer tevreden gevoel terug huiswaarts. Hopelijk staan er nog zulke feestjes op e planning van Het Depot.

Curtis Harding
Curtis Harding
Curtis Harding
Curtis Harding
Curtis Harding zette Het depot aan het dansen
Curtis Harding

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 46

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.