Read Time:51 Second

De mannen van Black Leather Jacket stapten het podium op met een eerste album onder de arm en trapten de avond op gang als opwarmer voor SONS. Niet veel gegadigden in de tent maar zij die er wel waren konden de strakke gitaren en beukende drumritmes wel smaken. Het vuur was aan de lont gezet.

Die bom ontplofte echter door de eerste noten van SONS. Het dak werd er af geblazen ! De mannen waren amper opgewarmd en daar kroop de eerste concertganger al op het podium. Om daarna met een duik bovenop de omhoog gestoken handen te crowdsurfen. Circlepits, moshpits het kwam allemaal aan bod. Ja zelfs de zanger Robin Borghgraef verdween even met gitaar en al in de menigte.

In 2019 brachten de mannen hun langspeler family dinner en in 2022 sweet boy uit. Ricochet, Waiting On My Own en i need a gun zijn maar enkele pareltjes die ze uitbrachten.

mijn mening ? Jawaddedatte. Gaan zien, zeg ik u. Hun shows zijn steeds de moeite en het concertticket waard.

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 16

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.