Read Time:1 Minute, 9 Second

h’Arena 3020, Herent 03/05/2023

h’Arena 3020, de opvolger van wild in ‘t park, kende gisteren met Bart Peeters zijn 1ste uitverkochte dag. In een volledig met stellingen en planken afgesloten zone, alsof je in een arena stond, begon Bart bijna 30 min te laat aan z’n show. Het publiek trok het zich niet aan en vanaf de eerste noot werd het dansen ingezet.

Jammer genoeg kon ik me niet van de indruk ontdoen dat Mr. Peeters er in het begin van de set moe en bijna futloos uitzag. Misschien moest hij er nog inkomen want hij begon zijn zomertournee in Herent. Gaandeweg kwam hij er toch in. Vanop de bassluidsprekers een liedje zingend. Nadien, weliswaar voorzichtig, rondspringend en benenzwierend zweepte hij de massa moeiteloos op.

Zijn nummers ? Tijdloos ! Zo bracht hij een Nederlanstalige versie van “swimming in the pool” waar hij ettelijke jaren geleden met “The Radio’s” een hit mee te pakken had.

Tot slot : h’Arena 3020 is kleinschaliger maar uiterst gezellig. 2 containers waar m’n drank kan bestellen, een frietkraam, een staantribune boven het licht en geluid en 2 verhoogde platformen onder de tribune. Knap uitgewerkt ! En met dit nieuwe concept hebben ze aan iedereen gedacht en worden de optredens uitgesmeerd over meerdere dagen. Zo is er een buurtdag met sport en spel, comedy avond, op verschillende dagen optredens. Ja zelfs een kindernamiddag met de ketnetband.

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 33

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.