Read Time:1 Minute, 35 Second

Mayorga mocht voor de 5de maal op rij openen voor High Hi. De band, bestaande uit 3 dames en 1 man, is nog maar sinds mei actief. Rauwe, soms melancholische songs vulden de zaal. Het nummer “girl crush” is een zodanige oorwurm dat het nu nog, na 1 dag, in m’n hoofd ronddwaald. Ze hadden zowaar al een fanbase bij. Onder deze fans 2 kleine dames (ik schatte ze ongeveer een jaar of 10) die elk nummer gewoon lekker meebekten. En ik ? Ik kende de groep niet eens ! maar wat ik hoorde, en voelde, was overweldigend. Wat een mooie teksten. Wat een prachtige stemmen. Zeker in het oog te houden !

Na mijn schoenen terug aangedaan te hebben (ik werd er zowaar uitgeblazen door Mayorga) volgde de main act. Ik weet nog goed dat ik er ooit een goei 150 km voor reisde om ze te zien optreden naast Peuk en Equal Idiots. Vandaag, jeuj, geen technische mankementen zoals op een niet nader genoemd zomers festival. Dus dat was ook mooi meegenomen.

High Hi bracht weer uitmuntende songs. Grote ogen, bij mij, bij het zien van haar nieuwe coupe. Kort, zwart haar volledig naar achteren gekamd en op z’n plaats gehouden door massa’s gel en/of haarlak. Maar dit geheel ter zijde. Ik had, jammer genoeg, de indruk dat bij aanvang het vuur bij Anne-Sophie er een beetje uit was. Het kan de vermoeidheid geweest zijn van het touren natuurlijk. Dat hebben zelfs de groten der aarde al eens voor. Niet tegenstaande dat, knalden de songs de zaal in. Halverwege de set vond Anne-Sophie gelukkig haar 2de adem en dook ze zelfs even het publiek in om tussen de menigte de microfoon onder de neus van menig fan te duwen. Met “daggers” en “94A9″ werd er vrolijk meegebruld. Ja, zelfs door mij !

Geslaagde avond ? Check !

Mayorga
Mayorga
Mayorga
High Hi
High Hi
High Hi

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 10

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.