Read Time:1 Minute, 15 Second

Afgelopen weekend vond de allereerste editie plaats van onionfest plaats. In tegenstelling tot echte ajuinen was het hier niet om mee te janken maar een heus mini showcase festival in JH Sojo. Je betaalde 6 euro inkom om van 6 lokale bands te genieten. Bezielers van dit festival zijn de mannen van Onionfuzz.

Klokslag 16u werden de deuren opgengezet en werden de vroege vogels getrakteerd op een gratis vat ! Een half uurtje later begonnen de bezielers van het festival, onionfuzz dus, aan hun set. Na hun traden vervolgens pear tree, Cuberdon (De Gentsche neuzekes !),The Flemisch primitives, Belomorkanal en Coi op.

Zoals we al gewoon zijn is het licht in JH Sojo nooit geweldig maar de bands daarentegen wel. Gelukkig ! Het was echt wel genieten van begin tot einde. Coi zorgde als laatste voor een ware stijlbreuk na al dat gitaargeweld. Hij stond alleen op het podium en rapte de ziel uit z’n lijf. En zoals het hem betaamd deed hij, net zoals vorig jaar op kesselzoo 2023, een freestyle nummer. Hierbij mag het publiek hem dingen aanreiken en rapt dan gewoon alles aan mekaar. Schitterend ! Coi is zelfs gaan freestylen bij Ott-Jan Ham in het programma “amai zeg wauw!“. Doe het hem maar na !

En daarna ? Daarna zat de allereerst editie van Onionfest er volledig op. Ik zie jullie graag volgend jaar terug. Heel graag zelfs !

ONIONFUZZ

ONIONFUZZ

PEAR TREE

PEAR TREE

CUBERDON

CUBERDON

CUBERDON

THE FLEMISCH PRIMITIVES

THE FLEMISCH PRIMITIVES

THE FLEMISCH PRIMITIVES

BELORMORKANAL

BELORMORKANAL

COI

COI

COI

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Marc De Gelder

Ik fotografeer in Het Depot Leuven maar ook voor 30CC Leuven, Beleuvenissen, Half Oogst, Wild in 't park Herent, en hier en daar nog wat kleinere, losse opdrachten.

Weergaven: 40

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.