Wens je dit evenement bij te wonen in ruil voor een fotoverslag en een kritisch geschreven verslag, schrijf je dan hier in bij Atelier32.be.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Depot – Warhaus

30/11/2023 @ 20:00 - 23:59

Het Depot - Warhaus

Verdriet in hooks, instant meezingrefreinen en onweerstaanbare melodieën: dat is Warhaus’ nieuwe album ‘Ha Ha Heartbreak’.

Het is alweer een half decennium geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere (Balthazar), plots onze muzikale harten veroverde met de triomfantelijke dubbeloverwinning van ‘We Fucked a Flame into Being‘ en ‘Warhaus‘.

De songs van het gloednieuwe album ‘Ha Ha Heartbreak‘ kwamen in amper drie weken tijd uit hem gutsen in het broeierige Palermo. Maar zoals dat gaat: wie het leven probeert te ontlopen, loopt al snel tegen zichzelf aan. Daaruit resulteerde ‘Ha Ha Heartbreak’, een verpakking van Warhaus’ verdriet in hooks, instant meezingrefreinen en onweerstaanbare melodieën. 

Het geluid blijft echter heerlijk licht. Het swingt en gloeit met prikkelende strijkers, sensuele achtergrondzang, blazers, speelse pianopartijen, alles om de lading te verlichten. Het stelt ‘Ha Ha Heartbreak’ in staat om zowel een ontroerende emotionele verkenning te zijn als een vat van grote muzikale rijkdom.

Meer artikels van deze auteur:

Bezoeken: 0

Comments

comments

Gegevens

Datum:
30/11/2023
Tijd:
20:00 - 23:59
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hetdepot.be/concert/warhaus-0

Organisator

Het Depot
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven, Vlaams Brabant 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie