Wens je dit evenement bij te wonen in ruil voor een fotoverslag en een kritisch geschreven verslag, schrijf je dan hier in bij Atelier32.be.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Suikerrock

04/08/2023 - 06/08/2023

Suikerrock 2023

De Suikerrock line-up is om duimen en vingers bij af te likken! Verspreid over maar liefst 3 podia – Mainstage, The Cube en The Palace – zullen niet minder dan 55 acts het beste van zichzelf geven, van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus. Om al dat moois aan te kondigen op onze Mainstage hebben we twee bekende streekgenoten ingeschakeld:

Gerben Tuerlinckx

Voor al het jonge geweld op vrijdag is dat full time influencer en content creator Gerben Tuerlinckx. Hij postte zijn eerste TikTok-filmpje in 2019 en werd meteen een fenomeen op sociale media. Vandaag volgen 232.000 TikTokkers zijn doen en laten. Hij deelt ‘De Leven’ met zijn vriendin Steffi Mercie en een heleboel VTM Go kijkers in hun eigen mini-reeks. Gerben is ook te zien in de shorties ‘Security Checkers’, ‘Drop Off’ en ‘Burger House’ waar humoristische sketches centraal staan.

Roel Vanderstukken

Op zaterdag en zondag keert Roel Vanderstukken, na zijn gesmaakte passage afgelopen jaar, terug als presentator.  Bekend van zijn televisiewerk waar hij al bijna 25 jaar de mooie rollen aaneen rijgt. Maar ook als zanger sinds ‘Steracteur Sterartiest’. Hij stond ooit op onze mainstage, bracht 2 solo albums uit waarvan er eentje de gouden status behaalde, en hij tourt met het project de Corsari’s al meer dan 10 jaar door het land.

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 4

Comments

comments

Gegevens

Begin:
04/08/2023
Einde:
06/08/2023
Site:
https://www.suikerrock.be/

Organisator

Suikerrock
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tienen
Bietenplein
Tienen, Vlaams Brabant 3300 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie