Met Half Oogst toverde Straatrijk het Ladeuzeplein te Leuven om tot een URBANplein

Read Time:1 Minute, 28 Second

Ook dit jaar stond de VZW Straatrijk www.straatrijk.be op het Ladeuzeplein te Leuven garant voor een Urbanfestival met straatkunst en dansspectakels om je duimen bij af te likken.

Van klein tot groot, voor jong en oud was er wel iets te beleven. Dansbattles, live graffers aan het werk zien, shoppen in de streetmarket of gewoon in het zonnetje chillen aan de bar en foodtrucks.

Zaterdag stonden de dansbattles centraal. Naast het BENELUX championchip for kids konden ook de volwassen het tegen mekaar opnemen in de Nostalgie-battle.

De crème van de Belgische en internationale breakdance-scene serveerde het publiek spectaculaire acts waarbij de eighties- en nineties-hiphop weer helemaal terug was.

De wat bewolkte zaterdag werd onder een stralende zon afgesloten met de inmiddels legendarisch geworden SoulTrain waarbij het publiek onder de vibes van DJ Bobby Ewing al dansend de Oude Markt bereikte.

Zondag werd het podium vrij gemaakt voor nationale en internationale dansperformances van hoog niveau.

Eén van de meest in het oog springende elementen op het plein waren de twee enorme graffitiwalls waarop aan de ene zijde 2 Leuvense expert-graffers hun expertise toonden; en op de rugzijde mocht eenieder zijn graffiti-skills boven halen.

http://globalstreetart.com/bisser

www.SIR-5.com

In de Market- & Craftzone kon je terecht voor hippe hiphop gear, een nieuwe haarsnit en meer moois van talentvolle ontwerpers.

We kijken al uit naar editie 2018!

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Dirk Sevenants

I am a passionate and experienced photographer who tries to approach photography in a creative way. I am interested in almost all aspects of photography but I focus mainly on Concert-, DANCE- and “theme-oriented” modelphotography. Ond.nr : 0677.569.744

Weergaven: 72

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.