Read Time:1 Minute, 1 Second

Tweede dag op Labadoux, er hangt meteen een echt festivalsfeertje als we het terrein binnengaan. Isolde Lasoen warmt de concerttent op en in de clubtent doet John Blek hetzelfde. Op zijn eentje met een prachtige stem en beklijvende verhalen. Hij ontroert zelfs. Tot nu toe het beste optreden vinden we.

Steve Harley and Cockney Rebel zijn rasartiesten met pakken aan ervaring. Net zoals Guy Davis een oude rot in het vak is met enkel gitaar, banjo of mondharmonica. Fijne blues.

En dan begint Starsailor aan zijn set en deze band krijgt iedereen meteen mee. 20 jaar geleden waren ze enorm populair en nog steeds hebben ze het in zich. Heel wat mensen kunnen het niet laten om luidop mee te zingen. Echt genieten.

We checken nog even de clubtent waar Alice Francis dolt met haar muzikanten en zorgt op deze manier voor leuke sfeer. De tent zit propvol.

En dan wonen we het optreden van Hooverphonic bij. Zij brengen hun grootste hits met Geike , in roze pino-jas.  Na dit optreden gaan wij naar huis, maar het feestje daar is nog niet gedaan. Het was een heel mooie dag, we zijn verwend, danku Labadoux

Foto’s: Chris Van Dam
Meer foto’s: https://www.chrisvandam.be/concertfotograaf/

Meer artikels van deze auteur:

About Post Author

Chris Van Dam

Chris heeft zijn eerste stappen gezet als concertfotograaf bij Damusic en bij Digg. Na een pauze van ongeveer twaalf jaar neemt hij opnieuw de draad op en gaat hij als fotograaf aan de slag bij Atelier 32. Op deze manier combineert hij zijn passie als frequente concertganger, muziekliefhebber en auteur met fotografie.

Weergaven: 34

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.