Wens je dit evenement bij te wonen in ruil voor een fotoverslag en een kritisch geschreven verslag, schrijf je dan hier in bij Atelier32.be.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Depot – Mr. Paul & The Lowriders

13/10/2023 @ 20:00 - 23:30

Het Depot - Mr. Paul & The Lowriders

Monsieur Pol, Nonkel Paul of Lange Polle van Triggerfinger brengt psychedelische poprock in zijn puurste vorm.

Mr. Paul & The Lowriders is het nieuwe project van Monsieur Pol, Nonkel Paul of Lange Polle van Triggerfinger. Wie kent er Paul Van Bruystegem niet?

De voorbije maanden was hij druk aan de slag met muziek onder eigen naam. Het resultaat? Bluesy psychedelica en psychedelische poprock dat september van 2023 het licht zal zien, verzameld op een nieuw album. Verwacht onversneden muziek in zijn puurste vorm zoals we van hen gewoon zijn. Kortom, Mr. Paul als nooit tevoren.

Dit najaar trekt Paul Van Bruystegem voor het eerst live met zijn nieuwe muziek naar de clubs en bijt de spits af in Het Depot. Dat doet hij met een indrukwekkende groep: Stoy Stoffelen (drums), Matthias Moors (bas), Patrick Cuyvers (toetsen), Jan Oelbrandt (pedal steel en gitaar), Alain Louie (zang en gitaar) en Tijs Vanneste (zang en gitaar). Bovendien springen sporadisch Sam Vloemans (trompet en percussie) en/of Frank Deruytter (sax) mee op het podium om het gezelschap van Mr. Paul als special guests te vervoegen.

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 6

Comments

comments

Gegevens

Datum:
13/10/2023
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hetdepot.be/concert/mr-paul-the-lowriders

Organisator

Het Depot
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Depot
Martelarenplein 12
Leuven, Vlaams Brabant 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie