Read Time:1 Minute, 19 Second

Charlotte Adigéry (artist in residence in de Vooruit, Gent en ook bekend van WWWater) kwam samen met Bolis afgezakt naar een tot aan de nok gevuld muziekcentrum Het Depot. 

Vanaf start tot einde werd het publiek opgezweept door de strakke beats en sound van het tweetal. Wat heeft die toch een geweldige stem. Zo 1tje dat perfect matched met de electroniche klanken die Pupul produceert uit z’n elektronicabak.

Na 2 nummers nam ze even de tijd om te vragen of alles nog “çava” was. De rollercoaster dat ze deze zomer beleefden door in klub C op Rock Werchter te spelen en te zien hoe ze telkens zalen uitverkoopt, deed haar zowaar emotioneren en een traantje wegpinken. Hierop barstte het publiek in een “oooh” en luid gejuich en applaus los. 

Maar genoeg gezeverd dacht ze en de sneltrein vertrok weer in volle vaart. TGV-gewijs walste ze heilige huisjes plat. Halverwege de set droop het zweet bijna letterlijk van de muren. Maar alsof dat nog niet genoeg was deed Adigéry er nog een grote schep bovenop door een aantal kledingstukken uit te spelen. Menig mond viel open maar werd al vlug terug dicht geholpen door de bijzijnde partners. Ik heb zelfs brillen zien aandampen. Echt waar !

Deze avond was kort, veel te kort.

M’n hand er af dat we ze zeker en vast nog gaan terugzien in Leuven.

En of het çava was ? Ja, Charlotte Adigéry meer dan çava zelfs.

Foto’s en Tekst: Marc DeGelder.

Chalotte Adigéry

Charlotte Adigéry
Charlotte Adigéry
Charlotte Adigéry
Charlotte Adigéry
Charlotte Adigéry
Charlotte Adigéry
Charlotte Adigéry

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 14

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.