Read Time:1 Minute, 17 Second

Moody Mae,

Kon men een betere opener dromen dan met de Leuvense Hip-Hop groep Moody Mae op Wild in ’t Park.

Een beetje noodgedwongen diende zij hun naam te veranderen. Zij waren onder de naam Major de publiekslieveling tijdens Rockvonk 2017, maar major, wat groot in het Spaans betekent, dat zijn ze nu al in, muzikaal in hun genre.

Engelstalige songteksten met ballen onder de armen, over idioten, over mensen die je ziet en wanneer ze bij je aankomen verdwijnen, deze 7-koppige band weet van aanpakken. Zangeres Paulien Holemans is niet alleen een knappe verschijning en een lust voor het oog om naar te kijken, haar stem klinkt ook klaar en duidelijk. Ook haar tegenzanger en straathoekwerker Roel Meulemans moet voor haar niet onderdoen. Wat fijn dat hij tijdens dit concert zijn cliënteel niet vergat en speciaal voor deze kwetsbare jongeren een song bracht.

Verder bestaat deze 7-koppige band uit drummer Wim Buyens, gitarist Jonas Bormans, basgitaar-men Samuel Cambien, saxofonist Simon Van Walle en werden de toetsen bediend door Levi Wynants.

Een band om van te smullen, noteer het in je agenda wanneer je ze een volgende keer kan bewonderen, jammer dat er in dit vroege beginuur nog niet zoveel aanwezigen waren, alhoewel hun aantal sterk toenam naarmate de set vorderde, en oh ja … ik zag de toehoorders wiebelen vanaf de eerste noot en dat zegt toch ook heel wat.

Tekst: Patrick van Nerum

Foto’s: Gieke Merckx.

Paulien Holemans
Roel Meulemans
Roel Meulemans
Samuel Cambien
Moody Mae
Paulien Holemans
Paulien Holemans.
Roel Meulemans
Paulien Holemans.

Meer artikels van deze auteur:

Bezoeken: 309

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.