Hannah Epperson…Een Elfje op blote voeten stal onze harten in Bar|a|Muze ( Museum M ) te Leuven.

Read Time:1 Minute, 35 Second
Bar|a|Muze – In het unieke kader van het dakterras van Museum-M, bracht de licht verlegen Hannah Epperson op eigenzinnige wijze enkele mooie maar toch complexe viool partijen door middel van haar looper-voetpedalen. Ze kon het aanwezige publiek bekoren met haar gevoelige stukken maar ook met haar soms wel grappige bindingsteksten.
 
Maar Hanna is nog veel meer , zo vertegenwoordigde ze Canada bij de wereldkampioenschappen frisbee in 2015. En alhoewel ze nu woonachtig is in New York heeft ze al heel de wereld gezien. Ze leerde Folk appreciëren in Utah om vervolgens naar Scandinavië en Europa te reizen en daar aan te sluiten bij een flamenco groep in Spanje. 

Niet dat het er toe doet, maar ze is een echt mooie en sexy verschijning en tussen haar nummers fluistert ze tegen de mensen , zodat in haar beleving de betovering tussen haar en het publiek niet verstoord kan worden.

Het is prachtig om te zien hoe Hannah tijdens haar concert echt in haar muziek kruipt, we werden er haast jaloers van.

Tijdens het concert gebeurde er trouwens iets heel raar!. Zo vloog er een duif in volle vlucht tegen het raam, het leek wel dat ze aangetrokken werd door haar muziek , gelukkig kon die haar weg nadien wel vervolgen.

 
Ik las ergens op you tube een quote over Hanna Epperson en die was zo treffend dat ik hem maar even leen, het zegt alles over het concert , al was het meer een verhaal van een meisje die zoekt naar de zin van het leven en nooit zal stoppen vooraleer ze die gevonden heeft .
 
Your voice is soft like a whisper, but your violin is as loud as rock n roll. 
 
 
Uniek in haar genre.
Tekst & Foto’s: Gieke Merckx
 
Met dank aan : Johan Driesmans.
 

 

 
Tekst & Foto’s: Gieke Merckx
 
Met dank aan : Johan Driesmans.

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 166

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.