Read Time:3 Minute, 14 Second
Gisteren in het depot was er Gers Pardoel, we kennen hem als een vlotte Nederlander die hier in België bekend raakte Met Broodje Bakpao. Eigenlijk is dat nummer de titelsong van de Nederlandse serie: “New Kids Turbo” . ( Broodje Bakpao = Warm Vlees ).
 
Omdat wij Belgen alleen maar een “Broodje Wurst” kennen als het om warm vlees gaat, zijn ze op Studio Brussel er op uitgetrokken om een Vlaamse versie te ontdekken. De bedenkers van de serie “New Kids” mochten uiteindelijk de winnaar kiezen en dat werd een broodje met: Witlof, kaas en Hesp…Wij zijn hevige fans van witlof !;..maar we gaan toch maar even passen. Maar het nummer is wat ons betreft geweldig!.
 
Het is niet zo dat Gers de Belgen niet was opgevallen, maar alles veranderde helemaal toen hij meedeed aan “liefde Voor Muziek”. In dat programma zat onder andere Clouseau, Bart Peeters en Nathalia..Maar Gers ontpopte zich als de ideale schoonzoon en veranderde de nummers van de anderen tot pareltjes.
Gisteren stond er dan ook een lange rij voor de Leuvense Muziektempel. Er viel ons echter meteen iets op !. Waar de papa’s hun kinderen nog meesleurden naar K3 en in de naam van hun kinderen volledig uit de bol gingen, hetzelfde zagen we gebeuren bij Gers. Het moet van “Bazart” geleden zijn dat er nog zoveel dames in het Depot te bewonderen waren.
 
We zagen jonge kinderen die voor het eerst kennismaakten met een optreden van een life artiest, we zagen ogen fonkelen en we zagen een enthousiast publiek dat volledig uit de bol ging. 
 
Gers is een pure vakman, hij laat zijn publiek een deel zijn van de show, en alhoewel hij een beetje een bad boy gehalte heeft, is hij gewoon innemend en sympathiek. We vonden hem gewoon een heel lieve man.
Zelden hebben we echter zo’n enthousiaste menigte gezien , iedereen zong mee, ging uit de bol en er was ook nog een wondermooi moment waarop iedereen de zaal verlichtte met zijn GSM lampjes …Zelfs Gers was er van ontroerd en nam gretig foto’s van de menigte.
 
Alle hits kwamen aan bod en toen “Louise” werd aangevat hebben we even gevreesd voor ons leven!…We zijn er gelukkig vanaf afgekomen met een blauwe teen. 
 
Maar muziek heeft als taak om te ontroeren of om mee te nemen in je eigen cocon en dan vervolgens weg te dromen in de harde tienerwereld. Gers (wij mogen Gerwin zeggen!) slaagt daar met verve in . Hij heeft harten veroverd, en hij zoveel handen geschud , dat het ons niet zou verwonderen dat zijn rechterhand vandaag iets minder mobiel zal zijn.
CD: Voor m’n Kids.
Ik heb wel echter geflaterd! …Ik had mijn petekind een handtekening beloofd en was het helemaal vergeten!…Maar ik zal mijn straf terecht in ontvangst nemen…
 
Dit was mijn laatste Concert van 2017, en ik wil graag iedereen bedanken die me volgt, en die heel het jaar mijn hart hebben verwarmd met leuke berichtjes vergezeld van dikke duimen., feedback krijgen is altijd leukIk wil jullie dan ook uit de grond van mijn hart iedereen een warme Kerst toewensen , en dat 2018 HET jaar wordt waarvan jullie dromen.
Foto’s & tekst: Gieke Merckx.
Gers Pardoel.
Gers Pardoel @ Het Depot.
Zoveel lichtjes!…
Broodje Bakpao….
Gers Pardoel…..
Leuven!….
Gers…
Pardoel on Tour…
Gerwin Pardoel…
Louise!…

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 211

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.