Read Time:2 Minute, 8 Second

Cleymans & Van Geel

De derde dag van Suikerrock begon zoals de hele maand juli al was geweest… heerlijk uitgeregend. Dit weerhield de ongeveer 11.000 opgedaagde festivalgangers niet om al van in het begin een feestje te bouwen met Cleymans & Van Geel. Door hun ervaring weten beide heren als geen ander hoe ze het publiek moeten bespelen en ook tijdens de regen de sfeer erin te houden.

The Daisies

Om de regen (noem het gerust een drash) te ontwijken dook uw reporter even The Palace in om kennis te maken met de jonge Tiense coverband The Daisies. Dit duo bestaande uit Fien Kestens (dochter van Suikerrockorganisator Walter Kestens) en goede vriendin Noor Vanhoutte bracht een resem aan covers van onder andere Kelly Clarkson en Dolly Parton.

Camille

Na de ingetogen noten van The Daisies ging het van Dansen als Rihannanana. De massaal meegekomen kids genoten enorm van het enthousiasme van Camille. Meedansen en -zingen in de met bakken uit de lucht vallende regen.

Meau

Gelukkig raakte er niet al te veel beschadigd tijdens deze editie van Suikerrock en kon de Nederlandse Meau gewoon haar ding doen. De ondertussen 23 jarige bracht haar toppers zoals “Dat heb jij gedaan”, “22” en “Blijven rijden” die luidkeels werden meegezongen door het publiek.

Metejoor

Tijd voor degene die de lucht zou open spelen! Het was opvallend hoeveel vrouwen (niet alleen singles) lieten weten dat ze voor Metejoor gekomen waren. De zanger speelde er met veel plezier op in door met een klein beetje leedvermaak te vragen of er ook mannen waren… en vooral of die er met hun goesting stonden. Geen erg allemaal, want na de eerste paar nummers hield het volledig op met regenen en zou het droog blijven voor de rest van dag! Iedereen blij! Zoals geweten heeft Metejoor een aantal mooie duetten en voor de gelegenheid had hij zijn zus Lisa gevraagd om deze mee te zingen.

Bart Peeters & De Ideale Mannen

Van een publiekslieveling, want Metejoor lapte er een goed kwartier bij, naar een hyperduracelkonijn. Bart Peeters, de koning der Belgische sfeer, gezelligheid en toch ook wel de festivals, bracht zijn Ideale Mannen mee en zijn grootste hits terwijl hij met niet aflatende energie de ene dansmove en karakterkop na de andere bovenhaalde.

Regi (Live)

Afsluiten doen we met een andere koning, die van het nachtleven, Regi. Regi was live en dat zullen we geweten hebben. Naast het beste van zichzelf bracht Regi (Live) ook onder andere Arno, Melanie, Olivia Trappeniers en Emma Heesters. Afsluiten doe je altijd met een feestje \m/

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 90

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.