Read Time:1 Minute, 34 Second

Voor de hoofdact van S10 ( Stien ) kwam Vieze Meisje, ik had die al een opgezocht op YouTube en ik wist niet goed wat te denken. ik had met weinig interesse gekeken.

Maar je moet Vieze Meisje niet ontdekken op YouTube, je moet ze life zien!…Zelden zo’n spring in’t veld gezien als het vieze Meisje Maya..Wat je hoort is een soort trance, Nichtclubbing op de middag, maar het is vooral een geweldige performance.

Er was in’t park niemand die stil kon blijven staan…Ik ben al wat ouder , maar ik vond het fantastisch
, en ik was niet alleen, ik sprak met een dame uit Praag ( 72j ) en die was zo betoverd dat die een halfuur gewacht heeft om samen met haar een selfie te nemen.

Pure performence , zelf een beetje theatraal en je komt oren en ogen te kort om alles te verwerken.
En wat ik nog straffer vond was dat Het Meisje een Amsterdamse is , die vind dat die stad een beetje te afgelikt is geworden en daarom naar Brussel kwam.

Voor buitenstaanders lijkt dat misschien een beetje raar, maar ook ik kom veel en graag in Brussel, uiteraard is alles daar geen koek en ei , maar ik ben ook niet zo’n fan van koeken en eieren… Er zijn nog andere gerechten om te ontdekken…

Het was het perfecte voorprogramma voor S10 en voor mij was het een geweldige ontdekking…Ik heb daar zelfs heel even meegedanst met mijn camera in de hand, niet dat iemand daar stond op te wachten , en het was ook maar even, want Fotografen moeten hun imago van cool in stand houden.

Als Maya Mertens nog eens in de buurt komt , ga ik er zeker weer bij zijn , ik ben haar achteraf ook gaan feliciteren, Ook Vieze meisjes kunnen wel schouderklopjes gebruiken….

Brave meisjes komen in de Hemel!….Vieze Meisjes komen overal ..

Tekst & Foto’s: Gieke Merckx.

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 31

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.