Read Time:1 Minute, 27 Second
Jan-Wouter van Gestel is een 22 jarige Mechelaar en is beter bekend als zijn alter ego: “Tout Va Bien”. Jan-Wouter is er aan begonnen in 2012 en haalde meteen een ereplaats in de wedstrijd: “De Nieuwe Lichting” van Studio Brussel.
 
Ondertussen is deze wedstrijd al een tijdje terecht bekender geworden dan Humo’s Rock Rally. Niet zozeer omdat de Rock rally niet zou deugen , maar de winnaars breken sneller door, en de jury is wat minder eigenwijs .
 
Tout va Bien is ook een tijdje :Artist in residentie geweest in het depot te Leuven , waar hij zeker een goeie begeleiding heeft meegekregen.
We herinneren het ons nog levendig dat we hem plots op de toenmalige festivalitis, plots zagen opdagen in de backstage van Werchter. Hij zong daar : Ne me Quitte Pas van Brel. Zo mooi , zo ingetogen en zo apart dat die avond iedereen wel zag dat er in de jonge Jan-Wouter heel wat potentieel zat.
 
Gisteren was Tout Va Bien te gast op de wereldberoemde oude markt te leuven voor een concert met band. en we moeten zeggen dat hem dat beter afgaat dan zo enkel en alleen met zichzelf en een gitaar. Zo klinken zijn nummers voller en ook wel interessanter.
 
Zijn songs klinken melancholisch en bevatten nogal een weemoedige sfeer. Maar zijn plaat is volwassen geworden en ook wel beter dan de songs die hij vroeger bracht , niet dat ze niet mooi waren , maar het was soms een beetje teveel van hetzelfde .
 
We blijven echter grote believers , en omdat muziek maken een eeuwige zoektocht is weten we zeker dat er nog veel moois te wachten staat voor Tout Va Bien . We Blijven hem met plezier achtervolgen!.
 
CD:’Keplar Star’

Foto’s &Tekst: Gieke Merckx

 

Meer artikels van deze auteur:

Weergaven: 48

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.